Registrace | Přihlášení:
Ztracené heslo
Galén - Kompas / Katalog / Zdraví, životní styl / Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů
Kategorie
Nakladatelé
Novinky
Zobrazit všechny novinky

Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů

Název: Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů
Autor: Jana Dostálová
Nakladatelství: Forsapi
ISBN: 9788090382084
Vaše cena: 106 Kč s DPH/ks
Anotace »  
Rok vydání: 2008
Typ titulu: Kniha
Vazba: brožované
Barevnost: černobíle
Formát: 135x205 mm
Počet stran: 53
Jazyk: čeština
Vydání: 1
 
Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů

Naše tipy

Roztroušená skleróza v praxi
Eva Havrdová, et al.
Roztroušená skleróza v praxi
Vaše cena: 171 Kč/ks
Běžná cena: 190 Kč
Konvolut
Vlastimil Třešňák, Jan Štolba, Temporary Quintet
Konvolut
Vaše cena: 270 Kč/ks
Běžná cena: 300 Kč
Jiří Černý... na bílém 5
Jiří Černý
Jiří Černý... na bílém 5
Vaše cena: 630 Kč/ks
Běžná cena: 700 Kč

Kontakt

Galén-Kompas, s.r.o.
Na Popelce 3144/10A, 150 00 Praha 5
Tel.: 257 326 178, 602 139 914